top of page

Profile

Join date: Aug 20, 2022

About

SRBIJA SE IGRA KOŠARKE Uživanje je gledati "orlove", ples Micića i Jokića doneo pobedu i trofej usred Nemačke - SportalOvo je bila partija koju smo dugo, baš dugo čekali od strane košarkaške reprezentacije Srbije. Uspeli su „orlovi“ da trijumfuju u Hamburgu na simpatičnom turniru, a posle Italije je u finalu „pala“ Nemačka i to prilično ubedljivo - 83:56 (24:13, 14:18, 27:10, 18:15).

Najveća prednost danas za "orlove", a upisao se i Lučić. 52:39 - Rapsodija Srbije u pravom momentu. I Micić i Jokić su dvocifreni što samo jasno govori o tome kako će "orlovi" igrati u narednom periodu. 48:36 - Odlično igra Srbija. Sjajno igramo u napadu, a odbrana se konsolidovala, međutim i dalje Nemci "cepaju" mrežicu sa trojke. 40:31 - Evo ga Jokić ponovo. Sjajno igra MVP NBA lige, već je na 17 poena. Počela je treća četvrtina. Kraj prvog poluvremena. Plus sedam za Srbiju. 36:29 - Timan pogodio trojku i to napad nakon pogođenog polaganja. Moraće Srbija mnogo bolje u odbrani, naročito kada su u pitanju šutevi sa distance.

Uživo: Srbija - Nemačka - Alo.rs sofascorecom Premier

Srbija je odlično počela – trojke je Pešićev tim šutirao 4/4 Srbija - Nemačka 38:31 na poluvremenu. Tok utakmice Srbija -

36:24 - Micić do Jokića i - magija! Odlično igraju, a MVP NBA lige sigurno ne promašuje polaganje. 34:24 - Nema šta, Obst je i te kako raspoložen ovog popodneva u Hamburgu. Milutinov na drugoj strani želi da uradi mnogo i stiže do poena. I dalje je 10 razlike za Srbiju što je najvažnije. 28:21 - Nemci su se razigrali, pa je Pešić tražio tajm-aut. Obst je pogodio i drugu trojku, a selektor je odlučio da kaže par saveta svojim pulenima. 25:16 - Prve poene u nastavku postižu Nemci. Trojku je pogodio Obst, dok je na drugoj strani Pešić malo promešao petorku, a Dobrić je imao dva slobodna bacanja. Bio je polovičan. Kraj prve četvrtine.

Sport - TV program Srbije scorebatcom

Nogometni rezultati uživo na Rezultati.com nudi rezultate za preko 1000 nogometnih liga. Livescore, rezultati, poredak, sastavi i detalji

65:41 - Marinković! Sjajno za tri poena i kraj treće četvrtine. 60:41 - Milutinoooov! Bravo, ovo je za uživanje. Zakucavanje najboljeg centra Evrope u pravom trenutku. Nemci ne znaju šta ih je snašlo. Posle njega na isti način je Marinković završio kontru koju je obezbedio Jaramaz, a asistenciju je upisao Davidovac. 58:41 - Odlično.

Što se tiče nemačkog tima samo je Obst bio dvocifren (12). Srbija - Nemačka 83:56 (24:13, 14:18, 27:10, 18:15) Gotovo je! 81:56 - Ide trojka Simanića! Sad je stvarno kraj! 76:51 - Zanimljivo, ovo je bilo prvo slobodno bacanje za Nemce tek na kraju meča. I nisu ga pogodili. 72:48 - Šiling stiže do poena, kao i Veler do trojke. Pešić je ponovo promenio petorku, pobednik se već zna. 72:46 - Evo trojke Nemaca, posle polovičnih slobodnih bacanja Dobrića. Ali, ovde je verovatno sve rešeno, samo je pitanje koji će biti krajnji rezultat. 70:43 - Vreme je da se završi ovaj meč. Jagodić-Kuridža je upisao poene i to za tri. Kraj treće četvrtine.

RTS 1: Programska šema - četvrtak, 29. sep 2022 aiscorecom

15.00, Eurosport, Biciklizam: Trka oko Hrvatske, uživo 16.00, Sport klub 1, Odbojka, SP (ž): Srbija - Nemačka,

Ali ne mari, uživanje je bilo gledati ih kako se dopunjuju, a onda se nadovezao i Kalinić sa svojim poenima i skokovima. Kad je Pešić odmarao Jokića, Milutinov je shvatio ozbiljno zadatak, kao što to i inače radi najbolji centar Evrope, pa s toga i ne čudi što je Nikola ubacio 13 poena. Iako su Nemci uspeli da nekako "osvoje" drugu četvrtinu, u trećoj im se sve potpuno raspalo. "Razbili" smo Nemačku usred Hamburga i osvojili Superkup u tom gradu u trećoj deonici kada su "orlovi", iako izmešane postave, blistali na parketu i pokazali Nemcima kako će izgledati igra na prvenstvu Evrope koje nas očekuje za 12 dana. Najbolji na parketu bio je Nikola Jokić sa 22 poena, pratio ga je Micić sa 14 (uz četiri asistencije i jedan skok), a potom i Milutinov sa 13 poena (uz sedam skokova i jedne asistencije).

Kompanija Telemach BH svjesna značaja koji aktuelni plasman naših košarkaša i košarkašica ima, ali i snažne želje svih građana da podrže naše košarkaške Zmajeve i Zmajice, omogućila je svim građanima Bosne i Hercegovine besplatan pristup i gledanje svih utakmica Eurobasketa u periodu od 1. 9. u 11 sati, do 18. 2022. u ponoć, preko EONa. Uz to, u navedenom periodu, svim građanima će biti dostupni i drugi TV sadržaji: objektivna informativa i vijesti iz cijelog svijeta na N1, najslušaniji muzički hitovi na IDJTV, najbolja zabava za cijelu porodicu na Nova S, kao i mnogi drugi.

Bio je ovo svojevrstan čas košarke našeg tima koji je delovao sjajno na ovom susretu. Nema šta, ako ovako bude i za 28 dana, kada je zakazano finale u Berlinu, Srbija neće morati da brine da li će biti na prvom mestu ili ne. Detalj sa meča Nemačka - Srbija/Michael Schwartz / AFP / Profimedia Sve je išlo na ruku našem timu. Od starta su Jokić i Micić zaplesali onako kako samo oni znaju, MVP NBA lige je već u prvoj četvrtini bio dvocifren, baš kao što to radio i u najjačoj ligi sveta.

Lučić je promašio polaganje, a onda je Dobrić pogodio trojku. Igramo sjajno. Ovo je bila četvrta trojka našeg tima. 13:5 - Fenomenalno igraju Jokić i Micić. Sjajnu saradnju imaju u napadu, a onda je najbolji igrač sveta postiže sjajnu trojku. 8:3 - Micić, na asistenciju Jokića. Lepo kombinuju "orlovi", odlično igramo za sada, a raduje i dobra odbrana, iako su Nemci trojkom smanjili rezultat.

24:13 - Upisao se i Milutinov. To je ona najjača snaga Srbije. I jedan i drugi centar su u strašnoj formi, videli smo to na prošlom meču protiv Italije, gledamo to i ovog popodneva protiv Nemačke. 22:13 - Jokić je već sada dvocifren. Odlično, uživanje je gledati ovakve "orlove", a naročito momka u kojeg će biti usmereni svi pogledi na Evrobasketu. 18:13 - Centar Nemaca Fojtman ume da šutne trojku, a to je pokazao i ovog puta. Za sada on stvara najviše problema našim momcima u odbrani, a napad kasnije je Vasa Micić promašio trojku, dok je Vagner na drugoj strani ubacio. 15:7. Raduje što Micić i Jokić lako stižu do poena.

Gdje gledati utakmicu Bosna i Hercegovina - Njemačka? - N1Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv Njemačke nakon velike pobjede protiv Mađara. Utakmica počinje u 14:30 minuta. Prenos uživo: BiH – Njemačka, gdje gledati utakmicu Evropskog prvenstva? Utakmicu naše selekcije na području Balkana prenosi Sport Klub, a EON je za prvih 11. 000 korisnika obezbijedio besplatan prenos za korisnike iz BiH koji su onemogućeni da prate prenose na servisu Moja TV.

SofaScore: Најбржи фудбалски резултати и резултати oddspediacom Tanzania Premier

Фудбал резултати уживо на SofaScore livescore из преко 600+ фудбалских лига. Пратите резултате уживо, статистику, поредак на табели, кола и видео са

(((Ливестреам ТВ=))) Њемачка Србија uživo prenos 2022 29 sporticoscom Football Today Premier

Videlo se već od starta utakmice da će biti dosta problema. U-19 | Фудбалски савез Србије iampickstercom soccer ИГРАЧИ; СТРУЧНИ

bottom of page